Yeezy sneakers hype eller genialitet?

sneakers kurv

For flere år siden var der ikke nogen, som kendte til udtrykket Yeezy. Yeezy er kendenavnet på de sneakers, som Adidas har lavet sammen med Kanye West. Det var under en Grammy Awards i 2008, at man for første gang så at Adidas var i gang med at lave nogle sneakers sammen med Kanye West, og efterspørgslen begyndte efterfølgende. Adidas har dog lavet den aftale med Kanye West, at der kun bliver lavet et bestemt antal sneakers for hver model, som han laver. Det er derfor meget dyrt at komme til at købe nogle sneakers, som Kanye West har været med til at lave.

Ofte skal du også stå i en lang venteliste, og hvis Kanye West interesserer sig nok for hvem der får hans sneakers, kan han faktisk gå med til at ødelægge denne venteliste. Da han vil komme til at skuffe mange fans ved at gøre dette, kan du næsten være sikker på at det ikke kommer til at ske.

God markedsføring for Adidas

Når det kommer til at give ros, må man sige at Adidas har gjort et godt stykke arbejde med at arbejdsføre deres sneakers på denne måde. For hver gang der kommer en ny model, går folk amok, og det bliver lanceret over hele internettet at det nu er muligt, at købe nogle sko som er blevet lavet i samarbejde med denne kunstner. Skoene er dog altid udsolgt i løbet af et par minutter, og hvis man holder øje med internettet kan man finde dem til salg rundt omkring, hvor priserne blot er over 5 gange så høje.

Da det hvert år skaber stor omtale for Adidas at have disse sneakers, må man antage at det er blevet en kæmpe succes, og at markedsføringsfolkene har fået en stor bonus for skabelsen af Yeezys. Der er dog også nogle som mener, at det er latterligt den måde Adidas prøver at holde deres sneakers væk fra folkemængden, og at der faktisk ikke er nogen særlig forskel på Yeezys og almindelige sneakers.

Medmindre at man har prøvet Yeezys, er det umuligt at sige med sikkerhed.

Nikes største konkurrent er Yeezy Sneakers

Som alle ved er Nike og Adidas største konkurrent, og med god grund. De to virksomheder kæmper ivrigt om at være markedslederen inde for sneakers. Hvad Nike dog ikke har kunne formå at gøre, er at skabe noget der er ligesom Yeezy Sneakers. De har prøvet før, men det fik ikke den store hype, som var forventet. Vi kan allerede nu også påstå, at Nike ikke har prøvet at have et par Yeezy i deres hænder, og de ved derfor ikke hvad de er oppe og kæmpe imod.

Umuligt at købe Yeezy sneakers

Vi kan allerede på nuværende tidspunkt vove at påstå, at du med garanti ikke vil komme til at eje et par sneakers, som er af modellen Yeezy. Alene i USA, som er Adidas hjemland, er det meget sjældent at der bliver solgt et par sko, og at de skulle nå helt til Danmark er næsten umuligt, medmindre at du er villig til at betale et større tocifret millionbeløb. Du kan dog være heldig, at Adidas på et tidspunkt sætter Yeezy til massproduktion. Med den hype, som de får lige nu, skal du dog ikke forvente at det sker i nærmeste fremtid.

I stedet bør du rette dit blik mod nogle andre sneakers, som de danske forhandlere sælger. Adidas har lavet mange forskellige sko, og faktisk er Adidas en af de bedste virksomheder til at lave sko, som er behagelige at gå i. Du kan ligeledes få dem i mange forskellige farver, og hvis du går meget op i mode, vil du kunne se hvordan sneakers kan passe til lige præcis din tøjstil her.

Kommentér