Vidste du, at cannabis olie hjælper på rigtig mange lidelser?

cbd

Cannabis har ikke haft en alt for god historie inden for hverken Danmark eller hele verden. Selvom med fristaden Christiania at der er mange, som er begyndt (og vel altid har gjort) presset for, at der skulle legaliseres cannabis, så er det altså tilfældet, at det stadig er ulovligt i Danmark. Dette er på trods af, at alkohol og cigaretter som er langt mere dødelige på grund af diverse tilsætningsstoffer (såsom nikotin) stadig sælges lovligt over det hele i Danmark. At finde hoved og hale på de love er måske en lidt svær ting, men det kan åbenbart gøres, selvom jeg personligt ikke mener, at man kan finde nogle gode grunde til, at holde det illegalt. Blandt argumenterne for, at det skal være lovligt er der blandt andet, at det er langt mindre skadeligt end størstedelen af moderne euforiserende stoffer (det er ikke engang tæt på alkohol i vanedannelse). Der er altså ikke rigtig nogen god grund til, at stoffet holdes ulovligt, men sådan ligger landet altså og det må man vel et eller andet sted affinde sig med.

Men det er ikke cannabis decideret vi er kommet for at snakke om i dag, for selvom det i sig selv er ulovligt så er der noget der vedrører cannabis som faktisk er helt og aldeles lovligt, og det er det, som vi kalder ”cannabis olie”. Nej, det er ikke det helt samme som kokosolie, men man kunne måske godt forveksle de to. Cannabis olie er derimod et helt andet produkt fra hash og tjald som man kender dem, og har nogle helt andre egenskaber. Først og fremmest er det helt foruden stoffet THC som er det euforiserende stof ved cannabis, og så er det faktisk også decideret sundt at bruge, dat det er blevet bevist flere gange, at det rent faktisk har haft en kæmpestor hjælpende effekt hos flere mennesker, som førhen havde det rigtig skidt. Listen af sygdomme som kan hjælpes af disse cannabis olier er rigtig stor, og listen er kun i gang med at vokse. Så hvis du har en kronisk sygdom eller noget lignende så er det måske en rigtig god ide at begynde at overveje dette.

Se her – Hvis du vil lære meget mere om cannabis olie.

Moderne mirakelmiddel

Cannabis olie er et moderne mirakelmiddel. Der er ingen andre ord at bruge for det. Det er helt og aldeles naturligt, så du er sikker på, at hvis du tager det i brug så er det udelukkende noget naturligt du tager, og ikke et eller andet som et eller andet laboratorium i USA har været inde over. Det er nemlig ikke altid man kan stole på den lange liste af stoffer som man altid ser på de der små pilleæsker. Cannabis olie er blevet bevist til at have hjulpet ting som blandt andet det kendte og udbredte angst, kvalme, parkinson og meget mere. Det er i sig selv en god ting, og som jeg allerede har nævnt er det altså helt og aldeles hamrende lovligt at købe i Danmark, så gør det nu!

Kommentér