Sprøjtelakering

bil

Kæmpe nyhed til folket i Sæby og Skagen, nu kan du spare flere tusinder, hvis ikke millioner, ved at få sprøjtelakeret dine design møbler. Når vi køber møbler, vil vi alle have at de skal være unikke og vores valg af møbler, siger noget om vores smag og stil. Derfor kan vores møbler koste mange penge, oftest tænker vi, at vi skal bruge det resten af livet, derfor er det pengene værd. Men med tiden slides alt op – det gør møblerne også, børnene er vokset, der er måske kommet børnebørn og nu kræver møblerne en udskiftning eller en kærlig hånd. Hvis møblerne har kostet en formue eller hvis du bare er vilde med dem, ja så kan det betale sig at give dem en kærlig hånd. Således vil de gamle møbler shines op og du kan nyde endnu flere år med dem. Sprøjtelakering er en billig løsning, som er værd at overveje, før du smider det gamle ud.

Det er alle former for møbler der kan sprøjtelakeres – borde, stole, reoler, træmøbler alt kan sprøjtelakeres. Hvis du er erhvervsperson og har mange møbler, som nu er blevet out med årene, kan du hurtigt give dem et nyt look med sprøjtelakering. Det er nemt, hurtigt og enkelt. Hvis du er i tvivl om lige dine møbler kan sprøjtelakeres, kan du evt. ringe og spørge ind til om du også kan benytte dig af denne teknologi. Sprøjtelakering vil spare dig for penge og vil beskytte naturen – du skal nemlig ikke ud og købe nyt, men genbruge dit gamle.

Drømmer du om et nyt køkken, men alt faktisk ret tilfredsstillende, men du er ikke tilfreds med køkkenlågerne, farven er blevet sådan slidt agtig og der er måske kommet ridser og du synes det er synd at investere i et helt nyt køkken – når du egentlig kun er utilfreds med køkkenlågerne. Her kan Sprøjtelakering også være en løsning. Køkkenlågerne kan sprøjtelakeres, så de får deres originale glans tilbage. Med sprøjtelakering vil du spare penge og beskytte naturen – du skal nemlig ikke ud og købe noget nyt, men genbruge dit gamle.

Sprøjtelakering også til biler

En bil er næsten blevet enhver mands eje i vores tid. En bil skal passes og plejes. En bil kører dig rundt, til gengæld kræver den også opmærksomhed og omsorg. Du skal lytte til din bil, er alt som det skal være gearkassen osv. men du skal også give den omsorg, en kærlig hånd, hvis den har fået en lille ridse – den skal have et plaster. Det kan sprøjtelakering hurtigt klare. Der kan være forskellige årsager til at din bil har fået en ridse, det kan have været en større ulykke eller det kan have været pga. dit barn er ny bilist og ja, det kan være svært at køre ind og ud ad indgangen med buske. Uanset hvad så kan en sprøjtelakering klare det.

En ridse på bilen kan gå ondt, især hvis bilen er en dyr bil – eller ny. Hvis man skal sælge en dyr bil, kan en ridse trække prisen ned, derfor er det værd at overveje sprøjtelakering.

Kilde: http://damsgaard9900.dk/vi-tilbyder/sproejtelakering.aspx

Kommentér