Hvad kan du med E-cigaret MODs?

E-cigaretter mods

I dagens Danmark er der flere og flere, som vælger at hoppe med på vognen og kvitte smøgerne til fordel for en E-cigaret. Det er gået fra et være en niche metode at bruge til at stoppe med de traditionelle cigaretter, men i dag er det nærmest blevet en hel kunstform at sætte sin E-cigaret sammen og dernæst lære at lave tricks og lignende med den. Derfor kan man i dag også modificere sin E-cigaret, så den har nye funktioner eller begynder at se helt anderledes ud. Netop derfor kan det være, at du skal overveje at købe et MOD!

Et MOD er en, helt generelt, den største type af E-cigaret, som du har muligheden for at kunne købe. Dette er nemlig fordi, at et MOD gælder som en E-cigaret, men i modsætning til nogle af de mindre modeller, så skal du, langt størstedelen af tiden, køber de forskellige ting til din E-cigaret separat, når du køber et MOD. MODs er generelt en smule mere komplicerede at sætte sig ind i, hvis du aldrig har røget E-cigaretter før, men hvis du allerede damper, så er det et naturligt næste skridt for dig, som godt kan lide følelsen af at dampe!

Hvad kan du med et MOD som E-cigaret?

Der er mange forskellige konsekvenser ved at bruge et MOD, og der er da en række forskellige grunde, som kan få dig til at vælge at købe et MOD og bruge den største form for E-cigaret. Først og fremmest, så er E-cigaretter mulige at købe i en række forskellige størrelser. Nogle af dem er på størrelse med blyanter, men MODs er generelt den største af de mulige E-cigaretter, som du kan købe. Dette er fordi, at de er bygget til dig, som gerne vil have alle de avancerede funktioner og kapaciteten, som man ikke finder i de mindre modeller. Dette er primært i form af de mulige ting, som tank og batterier, som du kan bruge med denne type E-cigaret. Her kan du for eksempel bruge en større tank, og dermed kan du dampe i længere tid, før den skal fyldes op igen.

Der findes også MODS, der har nogle funktioner, som der simpelthen ikke er plads til i de mindre E-cigaretter – en af disse er temperaturkontrol, hvilket er en funktion, som er begyndt at vise sig i E-cigaretter inden for de sidste par år. Temperaturkontrol er, som navnet antyder, en funktion, der lader dig som ryger vælge, hvor varm den væske, som er i tanken, må være, når den bliver opvarmet af de coils, som du har. Denne funktion kan være god, da du først og fremmest kan dampe konsekvent – der kommer ikke til at være nogle sug, som føles unaturlige, eller som ikke passer ind. Samtidig slipper du for, at din E-cigaret kan brænde de bundslatter, som findes af din væske. Dette er ikke rart, og det smager hverken godt eller er sundt, og dermed er der altså funktioner ved MODs, som kan være rigtigt fede at have!

Kommentér