Ideer til hvad du kan bruge CBD-olie til

CBD-olie

Hvis du har haft hovedet ind af døren i medicinalindustrien (eller helbredsindustrien) de sidste par måneder har du uden tvivl godt hørt om CBD-olie. Det er som spået til at være den næste helt store ting, men er den egentlig god nok? Kan man egentlig bruge CBD-olie til noget, og når man gør det, vil man så se resultater? I denne artikel vil jeg fremlægge nogle forslag til hvad du kan prøve at bruge CBD-olien til. Der er mange forslag fra de helt mindre ting til nogle af de store. Og det er klart at CBD-olien i sig selv ikke vil kurere disse. Til nogle af dem skal man bruge lidt eksterne ting, eller en hulens masse viljestyrke. Men der kan ikke være nogen debat om, at det simpelthen bare hjælper.

Hvad CBD-olien kan hjælpe med

CBD-olie er et komplekst stof og derfor kan det faktisk være lidt svært at måle direkte, hvad det kan hjælpe og hvad det ikke kan hjælpe. Som sagt er det ikke en konkret form for medicin (medmindre din læge siger det), og det skal derfor ikke behandles på den måde. Men som et supplement kan det faktisk godt hjælpe en del med forskellige problemer, som plager en stor del af den danske befolkning. For eksempel har undersøgelser vist, at CBD-olie rent faktisk godt kan hjælpe med at kvitte smøgerne. I en placebo-undersøgelse fik forskellige folk enten inhalatorer med CBD-olie eller noget placebo. Og det viste sig rent faktisk, at dem som brugte CBD-olie i deres inhalator endte med at ryge meget mindre, eller kvitte smøgerne helt, i forhold til dem som fik placebo (dvs. at de fik ”intet”, men fik at vide at det var CBD-olie). Dette beviser altså effektiviteten.

Men hvis du ikke ryger er der stadig mange ting, som CBD-olie rent faktisk kan give en lille hånd i. For psykiske lidelser kan det faktisk hjælpe en større skarre af dem. F.eks. har undersøgelser vist, at PTSD-ramte mennesker kan få det bedre af CBD-olie fordi, at olien i sig selv er afslapper en og sørger for, at man ikke bliver alt for angst. Dette kan være meget gavnligt for ofre af PTSD som oftest er ramt af angst og har svært ved, at leve et normalt liv på grund af det. Udover dette kan denne effekt faktisk også hjælpe både skizofreni og søvnløshed, så du måske kommer til at sove lidt hurtigere og lidt bedre.

Hvor du kan få CBD-olie henne

Denne vidunderlige olie er ikke psykoaktiv og derfor er den faktisk også lovlig i Danmark. Du kan købe CBD-olie uden recept forskellige steder, hvoraf nogle af de bedre steder som regel kan findes på nettet. Når du køber det er det vigtigt at du sørger for, at det er en butik som er godkendt i EU og som sælger dig den rigtige vare. Der er desværre mange som har prøvet at udnytte godtroende mennesker og få dem til, at give deres penge væk for ingenting.

Kommentér