Giv dig selv nyt tøj i julegave

Nyt tøj

Julen er hjerternes fest, og det er en tid, hvor man gerne skulle mindes om næstekærlighed og glæden ved at give. Selvom den ofte bliver plaget af både stress og forventninger, vil både stressen og forventningerne oftest komme i forbindelse med ønsket om at gøre en af ens nærmeste glade og tilfredse. Derfor er der altså utrolig mange, der arbejder for at andre skal få en god jul. Dette er uden tvivl også hovedpointen med julen, men i en tid, hvor man konstant lider under pres og ofte kommer til at behandle sig selv rimelig dårligt, kan man også bruge julen til at pleje sig selv. Det kan selvfølgelig være svært at få tid til, men i sidste ende handler det i virkeligheden bare om prioriteter. Derfor er det vigtigt, at man i julen prioriterer sig selv. Dette er i forbindelse med tid, men i ligeså høj grad i forbindelse med brugen af ens penge.

Man kan derfor passende sætte en dag af til at nyde sig selv og sit selskab, hvor man kan tage et langt bad eller se sin yndling film uden dårlig samvittighed. Man kan også købe sig selv en julegave. For at dette kan fungere, er det vigtigt, at man købet noget, som man ønsker sig, men som man umiddelbart ikke ville købe til sig selv. Særligt hvis man er forælder, vil der være mange ting, som man ikke bruger penge på i forbindelse med sig selv, fordi man hellere bruger sine penge på børnene. Dette kan eksempelvis være tøj. Selvom man selvfølgelig køber et stykke tøj, hvis man står og mangler en skjorte eller en kjole, så er det sjældent, at man køber noget, blot fordi man synes, at det er pænt. Nyt tøj er derfor den perfekte julegave.

Nyt tøj er ren selvforkælelse

Hvis man virkelig skal forkæle sig selv, og gøre det på en måde, så det varer ved, handler det om at gøre noget, der forbedre ens udseende. Hvordan man ser ud, har faktisk utrolig stor indflydelse på, hvordan man har det med sig selv, og derfor kan pæn påklædning altså gøre en kæmpe forskel. Dog vil man som forælder i højere grad ligge vægt på det mere praktiske, og man vil derfor sjældent købe en rigtig pæn, lækker og dyr kjole bare fordi, man har lyst. På den måde er nyt tøj altså ren selvforkælelse, der desuden varer ved. Hvis man købet et stykke tøj af rigtig god kvalitet, kan denne julegave holde ved mange år frem.

Forkæl dig selv med nyt tøj med jævne mellemrum

Dog er det ikke kun til jul, at det er vigtigt at forkæle sig selv, det er blot en god undskyldning. Det er vigtigt, at man med jævne mellemrum husker at gøre noget, som får en i bedre humør eller får en til at føle sig bedre tilpas. Derfor er det også vigtigt, at man et par gange om året husker at købe noget bare fordi, man synes, at det er pænt.

Kommentér